Guardian: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Γκεζάλ»

Guardian: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Γκεζάλ»

Ακόμη μια επιβεβαίωση για το «10» με τον «Guardian» να αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι ο Ρασίντ Γκεζάλ είναι πολύ κοντά να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλγερινό εξτρέμ της Λέστερ, Ρασίντ Γκεζά, το οποίο αποκάλυψε πρώτο το «10». Μετά την χθεσινή αναφορά του «Sky Sports» για συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Λέστερ για τον 27χρονο εξτρέμ, ο «Guardian» προχωράει ακόμη περισσότερο την υπόθεση κάνοντας λόγο για συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τις «Αλεπούδες».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Ο Γκεζάλ δεν θα παίζει για πολύ καιρό ακόμη στην Λέστερ καθώς ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλείσει την συμφωνία για τον παίκτη». Θυμίζουμε ότι η Λέστερ απέκτησε τον Γκεζάλ το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 14.000.000 € από τη Μονακό και καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που αν τελικά ολοκληρωθεί θετικά για τους Πειραιώτες, θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Από το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός επέστρεψε και επίσημα στο Champions League και είναι δεδομένο πως το φινάλε των μεταγραφών θα είναι «καυτό» για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν ισχυρότεροι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και ο Γκεζάλ είναι σίγουρα ένας παίκτης από αυτούς που κάνουν τη διαφορά και στο κορυφαίο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ