Εξελίξεις με Κυριακίδη και Διαμαντόπουλο στον Άρη

Εξελίξεις με Κυριακίδη και Διαμαντόπουλο στον Άρη

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Κυριακίδης, βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Άρη, την ώρα που βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα και ο στράικερ Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον Άρη. Όλα δείχνουν πως η απόκτηση του Μανσίνι δεν θα είναι και η τελευταία στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Δύο ακόμα προσθήκες βρίσκονται προ των πυλών, με την ενίσχυση να αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και του επιθετικού περιοχής.

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου Δημήτρη Κυριακίδη. Ο 32χρονος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ο εκλεκτός του Σάββα Παντελίδη για να πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, προορίζεται ως μία ακόμα λύση για την κορυφή της επίθεσης πίσω από τους Ιντέγε Μπράουν και Χαμζά Γιουνές. Ο 30χρονος είδε το συμβόλαιό του με τον Άρη να εκπνέει και να μην ανανεώνεται τον Ιούλιο, αλλά από τότε φαίνεται πως αρκετά έχουν αλλάξει και ο παίκτης είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στους κιτρινόμαυρους πριν καν συμπληρωθούν 2 μήνες μιας και ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ