Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα ο Μπενζιά

Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα ο Μπενζιά

Ο Αλγερινός μέσος έφτασε στην Αθήνα, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Λιλ για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά και ο Αλγερινός μέσος έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του. Ο Μπενζιά θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

O Αφρικανός μέσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, τόνισε ότι ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και επισήμανε είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό: «Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση μου. Είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω».

Οι ερυθρόλευκοι εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν πολύ καλό μέσο με οργανωτικές ικανότητες, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη. Οι πειραιώτες αναμένεται να ολοκληρώσουν λοιπόν σήμερα την μεταγραφή του παίκτη και ο Μπενζιά θα πάει αύριο στο Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια τον παίκτη και θεωρεί ότι ο Μπενζιά έχει τις δυνατότητες να προσφέρει πολλά πράγματα στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Ο Μπενζιά θα έχει συμπαίκτη στον Ολυμπιακό έναν συμπατριώτη του, τον Χιλάλ Σουντανί και η παρουσία του Αλγερινού εξτρέμ στην ομάδα του Πειραιά αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Μπενζιά.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Μπενζιά αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Φενέρ, έχοντας συμπαίκτη τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ