Ανατροπή στον κόσμο του στοιχήματος: Limit up Ολυμπιακού

Ανατροπή στον κόσμο του στοιχήματος: Limit up Ολυμπιακού

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League, τα δεδομένα στον χώρο του στοιχηματισμού άλλαξαν άρδην, με τους μπουκ να δίνουν πλέον φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, το πρόωρο τέλος στο ευρωπαϊκό του ταξίδι μαζί με την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στα δύο παιχνίδια με τους Σλοβάκους, άλλαξαν τα στοιχηματικά δεδομένα σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Superleague.

Πιο αναλυτικά, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (29/8) οι μπουκ έδιναν ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, τον Δικέφαλο του Βορρά με απόδοση 1,90 την στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν δεύτερο φαβορί, με απόδοση 2,10.

Σήμερα (30/8) όμως, ως πρώτο φαβορί φιγουράρει η ομάδα του Πειραιά με απόδοση 1,80 και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 2,20, η ΑΕΚ με 22, ο Παναθηναϊκός με 150 και ο Άρης με 300.

Κάτι λίγο ή πολύ αναμενόμενο,αφού τα όσα δείχνουν οι ομάδες στο γρασίδι καθρεφτίζονται και σε αυτό το «παρακλάδι» του αθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πείσει με τις έως τώρα εμφανίσεις της στα επίσημα παιχνίδια και την συνεπακόλουθη πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την απουσία δύο ετών.

Παράλληλα η πτώση (αγωνιστική και μη) της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα και οι τριγμοί που πιθανότατα θα ακολουθήσουν, άλλαξαν το τοπίο στον χώρο του στοιχήματος…

Όσον αφορά την τελευταία θέση της βαθμολογίας, φαβορί είναι ο Πανιώνιος (που θυμίζουμε εκίνησε στο -6, λόγω οικονομικών προβλημάτων) με 2,15. Ακολουθούν η Λαμία με 2,35, η Λάρισα με 5 και ο ΟΦΗ με 6,5.

Θυμίζουμε πως πριν ξεκινήσουν τα καλοκαιρινά ματς ο ΠΑΟΚ παρουσιαζόταν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, όχι τεράστια αλλά καλή διαφορά. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-2020, τα πράγματα είχαν ισορροπήσει, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στα ίσα αλλά πλέον τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ