Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση Νυρεμβέργης για Μπρούνο

Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση Νυρεμβέργης για Μπρούνο

Η γερμανική ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κατέθεσε προσφορά στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μπρούνο. To10.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Νταμίρ Κάναντι προσπαθεί να πάρει στην ομάδα του έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε to10.gr από τη Γερμανία, η Νυρεμβέργη κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, για τον μονοετή δανεισμό του Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα και προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κάναντι έχει ήδη μιλήσει με τον Μπρούνο και του έχει ζητήσει να τον ακολουθήσει στη Γερμανία και στην προσπάθεια που κάνει η Νυρεμβέργη για επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Ενώ ο ίδιος ο Αυστριακός συμμετέχει στις επαφές με τον Ολυμπιακό, προσπαθώντας να πείσει τους Ερυθρόλευκους να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Εως τώρα στις επαφές που γίνονται δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, ωστόσο, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στη Γερμανία όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι μεταγραφές τελειώνουν τη Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει ότι η Νυρεμβέργη έχει χρόνο να κάνει δικό της τον 24χρονο παίκτη, τον οποίο ο Κάναντι γνωρίζει πάρα πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στον Ατρόμητο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόταση της Νυρεμβέργης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορά δανεισμό ενός χρόνου, με τη γερμανική ομάδα να καλύπτει όλο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και να προσφέρει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Οψιόν που λέγεται ότι μπορεί να φτάσει λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο.

Πάντως αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν ο Ολυμπιακός θα πει το «ναι» για να αποχωρήσει ο Μπρούνο. Παρότι η άφιξη του Μπενζιά θα μειώσει ακόμη περισσότερο ακόμη και την παρουσία του στις αποστολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ