Και Μπρούνο Γκασπάρ και Ομάρ στον Ολυμπιακό

Και Μπρούνο Γκασπάρ και Ομάρ στον Ολυμπιακό

To10.gr εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποκτήσει έναν ακόμη εν δυνάμει βασικό δεξιό μπακ και θυμίζει τι έγινε τον Φεβρουάριο. Μένει κανονικά ο Ομάρ, δίδυμο με τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη ρελάνς την τελευταία στιγμή και απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε από πέρυσι να φέρει στο Μεγάλο Λιμάνι. Έναν παίκτη που γνωρίζει καλά και για τον οποίο πιστεύει ότι θα προσφέρει μια έξτρα λύση κορυφαίου επιπέδου στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς τα πάντα έχουν συμφωνηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε to10.gr από την Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ήταν η ομάδα που έκανε την κίνηση καλής θέλησης. Αλλά για το πώς έγινε αυτή η μεταστροφή θα αναφερθούμε σε επόμενο σημείωμα. Το σημαντικό είναι ότι μετά τα δύο «όχι» στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 26χρονου (21/04/1993) δεξιού μπακ, η Σπόρτινγκ είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι ο Γκασπάρ θα φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών.

Μια μεταγραφή που ήθελε πάρα πολύ ο Μαρτίνς. Όχι επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στον Ομάρ Ελαμπντελαουί ή στον Βασίλη Τοροσίδη. Αλλά διότι δεν ξέχασε πως ο Ολυμπιακός έχασε σχεδόν όλους τους στόχους του τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι δύο βασικοί μπακ των Ερυθρόλευκων τραυματίστηκαν και έχασαν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ντιναμό Κιέβου, που καθόρισαν τους στόχους της περσινής σεζόν. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι και ο Ομάρ και ο Τοροσίδης είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ρισκάρει να πάθει ό,τι και πέρυσι. Ετσι, έκανε αυτό που έπρεπε.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποκτήσει τον Μπρούνο Γκασπάρ για να τον έχει μαζί με τον Ελαμπντελαουί. Αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει περίπτωση αποχώρησης του Νορβηγού από τον Ολυμπιακό. Και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τριάδα στο δεξιό άκρο της άμυνάς του. Με τους Ομάρ και Γκασπάρ να μοιράζονται τον χρόνο και τον Τοροσίδη να έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ