Ξάνθη : Με το μυαλό στο Κύπελλο

Ξάνθη : Με το μυαλό στο Κύπελλο

Στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του θεσμού, οι παίκτες του Ράσταβατς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕΛ και θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ (21/12, 15:00) για την φάση των «16», μπήκε η προετοιμασία της Ξάνθης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, συνεπώς θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε στη ρεβάνς που θα γίνει στο σπίτι τους να έχουν το πάνω χέρι.

Να αναφέρουμε ότι στην αναμέτρηση της Πέμπτης (15:00), διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και β’ βοηθό τον Γιώργο Χατζηνάκο (ΕΠΣ Δράμας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στα αγωνιστικά ο Παναγιώτης Τριάδης επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τους Θεσσαλούς.

Εξάλλου, ο Αλφρέδο Μεχία στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό αντίκρισε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα στη Super League Σουρωτή και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18η αγ.) για να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ