Η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς στη Λαμία (pic)

Η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς στη Λαμία (pic)

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία, με τον Θανάση Ανδρούτσο να βρίσκεται κανονικά σε αυτή.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, με τον Γιάννη Αναστασίου να περιλαμβάνει 20 παίκτες για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των δυτικών προαστίων από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, φιλοδοξώντας να κάνει το ντεμπούτο του, μιας και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Εκτός αποστολής για τους Περιστεριώτες, έμειναν οι Μέγιερι και Κιβρακίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:

Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μανδάς, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Ανδρούτσος και Στρούγγης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ