Ο ΟΦΗ και τα δύο ιστορικά του γκολ στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ και τα δύο ιστορικά του γκολ στο ΟΑΚΑ

Στο 33’ ο βοηθός ακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο Μάνος στο ματς με τον Παναθηναϊκό ως οφσάιντ, με τον Τζήλο όμως μετά την εξέταση του VAR να κατοχυρώνει το γκολ – Στο 43’ ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Γιαννούλη, οι Κρητικοί πανηγύρισαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Κρητικούς στο 32’ να κάνουν το 1-0 με τον Δημήτρη Μάνο.

Ένα γκολ, που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού, αλλά μετά τον έλεγχο του VAR κατοχυρώθηκε και οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, στο 33’ ο Τσιλιανίδης έκανε την κάθετη πάσα στον Μάνο, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, πλάσαρε και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Ο βοηθός αρχικά σήκωσε τη σημαία του και ο Τζήλος ακύρωσε το γκολ, αλλά μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και κατοχύρωσε το τέρμα του Μάνου. Ο διαιτητής VAR, Ιωάννης Παπαδόπουλος, είπε στον Τζήλο ότι ο Μάνος καλύπτεται και ο διεθνής ρέφερι κατοχύρωσε το γκολ που πέτυχε ο επιθετικός του ΟΦΗ. Ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η πρώτη φορά που αλλάζει απόφαση για γκολ, μετά τη χρήση του VAR. Δείτε ΕΔΩ τη φάση.

Στο 43’ ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γιαννούλη, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ακυρώθηκε από τον Τζήλο, μετά από εξέταση του VAR. Οι Κρητικοί εκτέλεσαν το φάουλ που είχαν κερδίσει από δεξιά, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Διούδη, ο Γιαννούλης κατέβασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Οι Ομιλήτες αρχικά πανηγύρισαν, αλλά οι παίκτες του Τριφυλλιού, όμως, ζήτησαν VAR. Ο διαιτητής VAR εξέτασε το ριπλέι, λίγο αργότερα πήγε και ο Τζήλος στην τηλεόραση, είδε τη φάση και ακύρωσε το γκολ, καθώς θεώρησε ότι ο Γιαννούλης σήκωσε ψηλά το πόδι του στη διεκδίκηση της μπάλας με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, πριν σουτάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ