Φεράντο: «Δώσαμε μεγάλη μάχη, προχωράμε βήμα-βήμα»

Φεράντο: «Δώσαμε μεγάλη μάχη, προχωράμε βήμα-βήμα»

Ο τεχνικός του Βόλου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Αρη, αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλοί προχωρούν βήμα βήμα και κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι.

Ο Βόλος… δαγκώνει. Οι Θεσσαλοί το βράδυ του Σαββάτου επικράτησαν εντός έδρας του Αρη με 1-0 και πέτυχαν την πρώτη και ιστορική νίκη τους στην Σούπερ Λίγκα!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ωστόσο, κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι μαζί προχωρούν βήμα-βήμα, κοιτάζοντας πλέον το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και για την μεγάλη μάχη που έδωσαν με κάποιους από αυτούς είμαστε από την τρίτη κατηγορία μαζί και αυτό είναι ιδιαίτερο επίσης κάποιοι αγωνίστηκαν τραυματίες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει και αυτό για εμένα είναι ευτυχία».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δείχνει πολύ δεμένη: «Προχωράμε βήμα-βήμα έχουμε 14 μέρες μπροστά μας για να ετοιμαστούμε για την συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ