Επιβεβαίωση για to10.gr: Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπέλιτς

Επιβεβαίωση για to10.gr: Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπέλιτς

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια με τους ερυθρόλευκους, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμα μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον του συλλόγου. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 18χρονο Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος άνηκε μέχρι πρότινος στη Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών και πλέον θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Μπέλιτς που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και βρέθηκε στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας μάλιστα και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τα 4 χρόνια που βρισκόμουν στην Γουέστ Χαμ», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός, που θα προπονείται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά θα αγωνίζεται με την Κ19 τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση του νεαρού Σέρβου:

https://www.instagram.com/p/B119ftuAqMY/?igshid=r8sc83so7dy

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ