Σε αναμονή της απόφασης του Καρυπίδη

Σε αναμονή της απόφασης του Καρυπίδη

Το θέμα του προπονητή στον Άρη θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα (01/09).

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά χτες (31/08) το βράδυ την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη μετά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την απόφασή του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Για τις εξελίξεις ενημερώθηκαν από τον Παντελίδη και οι παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ επικοινώνησε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να του μεταφέρει τα νέα.

Πλέον, η μπάλα είναι στο γήπεδο του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ, που καλείται να αποφασίσει αν η παραίτηση θα γίνει αποδεκτή ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, η ομάδα θα πρέπει να βρει άμεσα αντικαταστάτη για τη θέση στον πάγκο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει χρόνο δυο εβδομάδων χωρίς αγωνιστική δράση για να κάνουν τις κινήσεις τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Διαφορετικά, στην περίπτωση που τελικά ο Καρυπίδης είναι αρνητικός – αν και όλα δείχνουν το αντίθετο – θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να το πώς θα διαμορφωθεί η νέα κατάσταση στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ