Ίνγκασον: «Θα μείνω στη Θεσσαλονίκη για να δουλέψω με την ομάδα»

Ίνγκασον: «Θα μείνω στη Θεσσαλονίκη για να δουλέψω με την ομάδα»

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Βαρέλα και αποκάλυψε ότι ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής Ισλανδίας για να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την δουλειά με την ομάδα.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Φερνάντο Βαρέλα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σβέριρ Ίνγκασον,  ο οποίος αντικατέστησε τον Αφρικανό σέντερ μπακ, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη του και αποκάλυψε ότι ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας για τα προκριματικά του Euro, προκειμένου να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την δουλειά με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και τον τραυματισμό του Βαρέλα: «Θέλω να ευχηθώ στον Βαρέλα, γρήγορη επιστροφή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπήκα σε ρυθμό γρήγορα. Καταφέραμε να βρούμε την απάντηση στο γκολ που δεχθήκαμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Mίλησα με τον προπονητή στην Εθνική Ομάδα και τον ενημέρωσα ότι θέλω να μείνω στην Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα και να δουλέψω με την ομάδα, να προπονηθώ σκληρά και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα ματς που ακολουθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ