Απόφαση ελήφθη: Φουλάρει για χαφ ο Παναθηναϊκός, ανοιχτό του Ρόντγουελ!

Απόφαση ελήφθη: Φουλάρει για χαφ ο Παναθηναϊκός, ανοιχτό του Ρόντγουελ!

Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αποφάσισαν πως είναι αναγκαία η περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού και αναζητούν την αγορά των ελεύθερων για αμυντικό μέσο. Τι συμβαίνει με τον Ρόντγουελ. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του 10.gr.

Ο ΟΦΗ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε… πληγές στον Παναθηναϊκό. Μετά το περσινό 1-3 στο ΟΑΚΑ, ήρθε το φετινό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εμφάνιση των πράσινων που… σόκαρε άπαντες. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε μια άσχημη εμφάνιση στη Λαμία, που έφυγε μόλις με τον έναν βαθμό και μια εβδομάδα αργότερα η εικόνα απέναντι στον ΟΦΗ ήταν απογοητευτική.

Το κενό που υπάρχει στο ρόστερ είναι γνωστό. Ο Παναθηναϊκός στη θέση του αμυντικού μέσου έχει μονάχα τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Τζανδάρης δεν υπολογίζεται, ο Κάτσε έφυγε, ο Στάικος δόθηκε δανεικός. Πίσω από τον Κουρμπέλη δεν υπάρχει παίκτης που να είναι αυτό που λέμε καθαρό «εξάρι». Και πλέον αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της ομάδας στον άξονα, με τις πληροφορίες του 10.gr να αναφέρουν πως πια είναι οριστική η απόφαση της αναζήτησης στην ελεύθερη αγορά για παίκτη που θα έρθει προκειμένου να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Μια απόφαση που συζητήθηκε αρχικά το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκεί τα είπε ο Νταμπίζας με τους Κωνστάντο και Μπουτσικάρη. Οι τρεις άνδρες έμειναν μέχρι αργά στο ΟΑΚΑ προκειμένου να βρουν τα αίτια της άσχημης εικόνας του Παναθηναϊκού, ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο της ενίσχυσης της ομάδας.

Σήμερα ο Νταμπίζας μίλησε και με τον Δώνη και η απόφαση ελήφθη. Εντός των επόμενων ημερών ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, κοιτάζοντας φυσικά την αγορά των ελεύθερων. Θα αναζητήσουν πρωτίστως παίκτη που έχει κάνει προετοιμασία, προκειμένου να έρθει και να είναι έτοιμος, γνωρίζοντας βεβαίως τις δυσκολίες που υπάρχουν. Γι’ αυτό και κοιτάζουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Ανοιχτό ακόμα του Ρόντγουελ!

Φυσικά, για τον Παναθηναϊκό υπάρχει πάντα η περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ. Ο Βρετανός χαφ παραμένει στην αγορά των free agents, ο Παναθηναϊκός όταν τον έφερε στην Ελλάδα του ξεκαθάρισε πως τον θέλει στην ομάδα του και αν ο Αγγλος έλεγε το «ναι» τότε θα ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. Ζήτησε, ωστόσο, κάποιες εγγυήσεις που δεν πήρε, αλλά όσο ο καιρός περνάει και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει βρει λύση, τόσο δεν πρέπει να το αποκλείουμε.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ακολουθήσει την ίδια τακτική σε πολλές περιπτώσεις, όπως του Μολό, του Ζαχίντ και του Σένκεφελντ. Δηλαδή τακτική υπομονής, ώστε να γίνουν κατάλληλες οι προϋποθέσεις και να κλείσει τους παίκτες, όπως και το έκανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ