Μπαράλες: «Δεύτερο σπίτι μου ο Αστέρας, στόχος η έξοδος στην Ευρώπη»

Μπαράλες: «Δεύτερο σπίτι μου ο Αστέρας, στόχος η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στους Αρκάδες και έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Αρκάδες του Χιμένεθ λύγισαν με 3-2 και παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς πόντο στα πρώτα δύο παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος.

Ο Μπαράλες, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του Αστέρα, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο, όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, ενώ έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για τον Αστέρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω πως είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που έβαλα το γκολ, θα είμαι καλύτερος σε φυσική κατάσταση στη συνέχεια. Ήρθα προς το τέλος και θέλω δουλειά».

Για το αν θα δούμε τον Μπαράλες που είχε κάνει μεγάλα παιχνίδια: «Είναι δύσκολο, γιατί τότε ήμουν πολύ καλά. Προσπαθώ να βελτιωθώ και να φέρουμε τον Αστέρα στην πρώτη εξάδα».

Για τον είναι στόχος του Αστέρα η ευρωπαϊκή έξοδος: «Ναι, αυτό θέλουμε, να πάμε στις πρώτες θέσεις να παίξουμε, όπως κάποτε, στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ