Ελεύθερος ο Ανίτα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Ελεύθερος ο Ανίτα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Free agent είναι πλέον ο Ολλανδός αμυντικός χαφ που βρίσκεται στο ραντάρ των Πράσινων

Ο αμυντικός χαφ Βούρνον Ανίτα που απασχολεί το πράσινο μεταγραφικό ρεπορτάζ είναι πλέον στην αγορά ελεύθερος.

Ο Ολλανδός κόφτης, έλυσε το συμβόλαιό του με την Λιντς και τα επόμενα 24ωρα θα δούμε αν το Τριφύλλι που στη μεσαία γραμμή «πονάει» θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του ή όχι.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να προσφέρει και στη θέση «8», μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος όπου επιθυμεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Από την Αγγλία αναφέρουν τα εξής:

«Ο Βούρνον Ανίτα αποχώρησε οριστικά από τη Λιντς, καθώς ο πρώην διεθνής Ολλανδός μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Ανίτα πήγε στη Λιντς από τη Νιουκάσλ το καλοκαίρι του 2017 και αποχωρεί μετά από 2 χρόνια παρουσίας, όπου είχε συνολικά 22 συμμετοχές.

Ο Ολλανδός βοήθησε σημαντικά τη Νιουκάσλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ που σήμανε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2016-17, έχοντας 27 συμμετοχές υπό την καθοδήγηση του Ράφα Μπενίτεθ.

Η Νιουκάσλ τον απέκτησε από τον Αγιαξ τον Αύγουστο του 2012 όπου αγωνίστηκε σε 155 ματς, αλλά έμεινε ελεύθερος την επόμενη σεζόν της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και κατόπιν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λιντς.

Στις 31 Αυγούστου του 2018 ο Ανίτα αγωνίστηκε στη Βίλεμ ως δανεικός και κατέγραψε 27 συμμετοχές. Πλέον είναι ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ