«Σε συζητήσεις με τον Καρέρα η ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Καρέρα η ΑΕΚ»

Η Ενωση βρίσκεται σε επαφές με τον πρώην τεχνικό της Σπαρτάκ Μόσχας, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Την επιλογή του Μάσιμο Καρέρα επανέφεραν στην κιτρινόμαυρη πραγματικότητα οι Ιταλοί.

Η ΑΕΚ που αναζητά τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο που απογοήτευσε, κινείται με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, που τελεί χρέη υπηρεσιακού κόουτς και έχει με τη δουλειά του έως τώρα κερδίσει μεγάλος μέρος των ανθρώπων της ομάδας που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να του δώσουν τα «κλειδιά» του συλλόγου.

Παράλληλα όμως, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, σαρώνει την αγορά για να βρει τον κατάλληλη για το «τιμόνι» των Κιτρινόμαυρων και μάλιστα άμεσα.

Το «tuttomercatoweb» αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τον 55χρονο προπονητή Μάσιμο Καρέρα για ν’ αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η περίπτωση του Ιταλού κόουτς είναι μια από αυτές που έχουν προταθεί στην Ένωση χωρίς να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ο Καρέρα κάθισε στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ τη σεζόν 2016-17 δηλαδή. Ωστόσο μετά την αποχώρησή του από τη ρωσική ομάδα, το καλοκαίρι του 2018, δεν έχει βρει επαγγελματική στέγη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 55χρονος έχει θητεύσει και στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε στο πέρασμά του από την Γιουβέντους.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ