Ολυμπιακός: «Μπήκαν» οι Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ

Ολυμπιακός: «Μπήκαν» οι Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με την προπόνηση να πραγματοποιείται χωρίς τους διεθνείς.

Αντίθετα, το «παρών» στις «ερυθρόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις έδωσαν οι Μάξι Λοβέρα, Γιασίν Μπενζιά και Μπρούνο Γκασπάρ, με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού «μπήκαν» στο πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι τρεις παίκτες θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν στροφές και να προετοιμαστούν για τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Οσον αφορά στους διεθνείς, από το Ρέντη έλειπαν οι Σα, Ποντένσε, Μπουχαλάκης, Τοροσίδης, Μασούρας, Τσιμίκας, Μάρκοβιτς, Ομάρ και Μεριά.

Οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι μετά τη διακοπή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ