Κωστένογλου καθολικής αποδοχής!

Κωστένογλου καθολικής αποδοχής!

Παίκτες, Ίβιτς αλλά και Μελισσανίδης έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Έλληνα τεχνικό, που συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ

Με τον Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι της θα συνεχίσει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, καθώς με μπροστάρη τον Ίλια Ίβιτς η Ένωση αποφάσισε πως η παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή τη δεδομένη στιγμή! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε μάλιστα χθες και επίσημα την διατήρηση του Κωστένογλου στο τιμόνι της ομάδας, με τον Έλληνα τεχνικό να συνεχίζει με ενισχυμένο τιμ.

Στο πλευρό του «Κωστέ» θα βρεθεί ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ενώ επιστρέφει στην Ένωση για να αναλάβει χρέη γυμναστή ο Παναγιώτης Βούλγαρης. Που θυμίζουμε πως είχε αποχωρήσει από την ομάδα για να βρεθεί κοντά στον Γκουστάβο Πογέτ, στην… περιπέτεια του Ουρουγουανού στη Σανγκάη.

Η απόφαση για στήριξη στον Κωστένογλου ήρθε θα λέγαμε… συνολικά από την οικογένεια της ΑΕΚ. Εκείνο που μέτρησε περισσότερο από όλα ήταν η καθολική αποδοχή του Έλληνα προπονητή από τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μετέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες στη διοίκηση το εξής μήνυμα: «Δεν πρέπει να φύγει ο κόουτς αυτή τη στιγμή! Μας έχει βοηθήσει πολύ και με τη δουλειά που θα κάνουμε στη διακοπή θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι! Το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει και αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε όλοι μας πολύ καλύτερα»!

Το παραπάνω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παρθεί η απόφαση από μεριάς Ίλια Ίβιτς για την παραμονή του Κωστένογλου. Μιας και το θέμα προπονητής «περνά» αποκλειστικά από τα χέρια του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου. Ο Ίβιτς ζύγισε τα δεδομένα και κατέληξε πως η διατήρηση του «Κωστέ» στην τεχνική ηγεσία είναι η ιδανική επιλογή για την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής διαπίστωσε πως οι λύσεις που υπήρχαν στην αγορά ήταν  περιορισμένες. Τόσο λόγο του χρονικού σημείου στο οποίο βρισκόμαστε, όσο και λόγω του περιορισμένου μπάτζετ που διέθετε στα χέρια του, έπειτα από την αποζημίωση που έλαβε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα λάβει ένα ποσό που θα πλησιάζει τις 600.000 ευρώ για να λύσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο, με τα χρήματα που έμεναν στην… άκρη να μην δίνουν στον Ίβιτς το εύρος των επιλογών που θα επιθυμούσε. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν ήθελε να πάει σε ένα νέο «στοίχημα» για τον πάγκο.

Έτσι, αποφασίστηκε να στηριχθεί ο Κωστένογλου και να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που κάνει μέχρι τώρα, με την ΑΕΚ να κοιτάζει πλέον υπό άλλο πρίσμα την αγορά. Μιας και δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξει κίνηση για προπονητή, εφόσον βρεθεί η περίπτωση εκείνη που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Ίβιτς. Που είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Βεβαίως η απόφαση για τον Κωστένογλου βρίσκει σύμφωνο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «Τίγρης» έχει αναγνωρίσει τη συμβολή του Έλληνα τεχνικού στην ολική μεταμόρφωση της ΑΕΚ και πιστεύει πως μπορεί να δώσει κι άλλα πράγματα στην ομάδα. Ειδικά όσο απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη των παικτών, αλλά και όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ