ΠΑΟΚ: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μελιόπουλο

ΠΑΟΚ: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μελιόπουλο

Ανένδοτος παραμένει ο Δημήτρης Μελιόπουλος σχετικά με την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να τον μεταπείσουν.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (4/9) ο Δημήτρης Μελιόπουλος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να αναιρέσει την αρχική του απόφαση και να συνεχίσει κανονικά την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 19χρονος μέσος παραμένει τον τελευταίο καιρό απογοητευμένος σχετικά με τις εξελίξεις που έχουν συμβεί γύρω από το όνομά του, ενώ η απόφαση του Άμπελ Φερέιρα να τον κόψει από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ τον έβαλε σε έντονες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σαν συνέπεια, ο Μελιόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας σχετικά με την απόφαση του να κρεμάσει πρώιμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τους ίδιους να κάνουν ότι μπορούν για να τον μεταπείσουν.

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δυο πλευρών, οι «ασπρόμαυροι» του έδωσαν ως μια προσωρινή λύση την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, πρόταση που όμως δεν τον συγκίνησε.

Ο ίδιος φάνηκε να έχει πάρει την οριστική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του, αφού είναι πλήρως απογοητευμένος από την πορεία που έχει πάρει η ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αντιθέτως, ο Μελιόπουλος σκοπεύει πλέον να αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές του, αφήνοντας στο παρελθόν το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ