Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Ποντένσε: «Δίκαιο ποσό τα 7 εκατ. Δεν ξέραμε πόσα θα παίρναμε στα δικαστήρια»

Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Ποντένσε: «Δίκαιο ποσό τα 7 εκατ. Δεν ξέραμε πόσα θα παίρναμε στα δικαστήρια»

Ο Φρεντερίκο Βαράντας δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη στο θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι γνωστό υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφορικά με το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε, με τους Ερυθρόλευκους να καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τα Λιοντάρια για τον βραχύσωμο εξτρεμ, έπειτα από το επεισοδιακό «διαζύγιο» του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Λισαβόνας και ο πρόεδρος του συλλόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε το θέμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε επί του θέματος ο κ. Βαράντας:

«Ήταν μια καλή απόφαση. Διότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι δίκαιο ποσό για τον Ποντένσε στην αγορά. Ήμασταν σε μια δικαστική διαμάχη για την οποία ανεξάρτητα από το γεγονός ότι νομίζαμε πως θα νικήσουμε, κανείς δεν μας έδινε εγγυήσεις ότι θα γινόταν αυτό.

Όπως και το τι ποσό θα παίρναμε, αλλά και το πότε θα το παίρναμε. Σε τρία, τέσσερα χρόνια; Είναι εύκολο να μιλάς σε ένα πάνελ, αλλά αυτός που πληρώνει τους λογαριασμούς κάθε μήνα είμαι εγώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ