Κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο ο Σεμέδο

Κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο ο Σεμέδο

Σιγουριά υπάρχει στις τάξεις των ερυθρόλευκων για την παρουσία του Σεμέδο στο ματς στο Βελιγράδι – «Τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν από τους άτυχους της κατά τα άλλα θριαμβευτικής βραδιάς στη Ρωσία, όταν ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην έδρα της Κράσνονταρ και σφράγισε την πρόκρισή του στους Ομίλους του Champions League.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε τραυματίας από το ματς αυτό και από τότε δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να αποθεραπευτεί το συντομότερο δυνατό. Η κατάστασή του ελέγχεται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίνς να ενημερώνεται σχετικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιγκέλ Γκερέρο που και αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σεμέδο λοιπόν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών είναι απίθανο να προλάβει το πρώτο ματς των ερυθρόλευκων στο Champions League κόντρα στην Τότεναμ στο Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος τα δίνει όλα για να είναι παρών στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Superleague, ενώ υπάρχει σιγουριά πως θα είναι πανέτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (1/10), για την 2η αγωνιστική του Champions League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ