Ποιός είναι ο επόμενος πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας 1; (poll)

Ποιός είναι ο επόμενος πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας 1; (poll)

Οι φορ των ομάδων έχουν ζεστάνει τα... όπλα τους και ρίχνονται στη δική τους μάχη, με στόχο το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Ελ Αραμπί, Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι, Λιβάγια, Μακέντα ή το... αουτσάιντερ Δημήτρης Μάνος θα κόψει το νήμα του τερματισμού;

Ο Κώστας Φορτούνης στα πιτς, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στα Εμιράτα και ο Κουλούρης στη Γαλλία. Απόντων αυτών των τριών, η μάχη του κορυφαίου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος αποκτά αυτόματα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ήδη, μετά το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών, οι φορ των ομάδων έχουν γεμίσει τα όπλα τους και έχουν αρχίσει να… πυροβολούν. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ, ο Τσούμπα Άκμπομ και ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ, ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Μάνος του ΟΦΗ, έχουν ανοίξει λογαριασμό και η μάχη του έχει ξεκινήσει…

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε με γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ με αντίπαλο την ΑΕΛ έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς τα τέρματα να μετρήσουν τελικά. Θυμίζουμε ότι στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Βαλμπουενά. Ο διαιτητής αρχικά μέτρησε το γκολ, αλλά ακολούθως μέσω VAR το ακύρωσε λανθασμένα για οφσάιντ. Στο ίδιο ματς τρία λεπτά αργότερα, και πάλι από σέντρα του Γάλλου, ο Μαροκινός σκοράρει, όμως το τέρμα ακυρώνεται ξανά.

Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ σκόραρε τόσο απέναντι στην Ξάνθη στην κιτρινόμαυρη πρεμιέρα, όσο και με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ενώ ο Κροάτης killer της Ένωσης, σκόραρε με αντίπαλο τους Αρκάδες, πανηγυρίζοντας μάλιστα με τρόπο που έκανε αίσθηση. Λογαριασμό έχει ανοίξει και ο Άγγλος φορ του ΠΑΟΚ τη δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο ενώ ο νεαρός Πολωνός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχει ήδη δύο γκολ με Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Το πιο δυνατό «χαρτί» του Παναθηναϊκού, ο Ιταλός φορ, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των Πράσινων έχει βρει δίχτυα δις, με Λαμία και ΟΦΗ. Στο παιχνίδι με τους Μελανόλευκους ωστόσο, οι προβολείς έπεσαν στον Δημήτρη Μάνο, με τον νεαρό στράικερ να πληγώνει δύο φορές την ομάδα του Γιώργου Δώνη, έχοντας και ασίστ στο τελικό 3-1 των Κρητικών.

***Θυμίζουμε ότι ο Eυθύμης Κουλούρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League 2018-2019, με τον διεθνή στράικερ, που πλέον αγωνίζεται στην Τουλούζ, να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με 19 τέρματα. Ο Εζέκιελ Πόνσε ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 16 γκολ. Τρίτος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με 12, την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Αχμέντ Χασάν με 11 γκολ και την πέμπτη ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού με 10.

Εσείς ποιος πιστεύετε θα είναι το… πρώτο πιστόλι της Superleague;

Ψηφίστε παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ