ΠΑΟΚ: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο ο Βαρέλα

Ο Αφρικανός στην προπόνηση της Δευτέρας θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ – Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την ευκαιρία να χαλαρώσει και να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές μαζί με την οικογένειά του είχε ο Βαρέλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Δικεφάλου ο Αμπέλ Φερέιρα και ταξίδεψε με τη σύζυγό του και τα παιδιά του στη Μύκονο.

O έμπειρος σέντερ μπακ θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες στην Θεσσαλονίκη και αύριο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου και θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας. Ο Αφρικανός αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο 31χρονος έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4 και την Δευτέρα (9/9) θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, για να φανεί τι κατάσταση είναι και το αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ερχόμενo Σάββατο (14/9) στο Περιστέρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Βαρέλα τις τελευταίες ημέρες νιώθει καλύτερα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ματς με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ