ΑΕΛ: Ντεμπούτο για Κάτσε, Ουάρντα στη φιλική νίκη επί των Τρικάλων

ΑΕΛ: Ντεμπούτο για Κάτσε, Ουάρντα στη φιλική νίκη επί των Τρικάλων

Οι δύο παίκτες, που έχουν δοθεί ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στη φιλική νίκη της ΑΕΛ επί των Τρικάλων με 1-0.

Την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα της Λάρισας έκαναν οι Αμρ Ουάρντα και Εργκους Κάτσε στο φιλικό που έδωσαν οι Βυσσινί το απόγευμα της Κυριακής με τα Τρίκαλα.

Οι δύο παίκτες, που έχουν δοθεί ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησαν έστω και ανεπίσημα το ντεμπούτο τους και ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να τους δώσει αγωνιστικό ρυθμό και να «τσεκάρει» σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αλλωστε, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΕΛ, ενώ αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή (15/9) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Για την ιστορία, στο σημερινό φιλικό η Λάρισα κέρδισε με 1-0, χάρη στο γκολ του Σιβάβκα στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης (75’Ελευθεριάδης), Ντόσης (75’Νιάρος) Ριζογιάννης, Τεγούσης (77’Νικλητσιώτης) Πελάεθ (64’Λώττας), Τσίπρας (64’Παπαγεωργίου) Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (64′ Σταματής)

ΑΕΛ: Ρίστιτς (76′ Σουλούκος), Καρανίκας (46’Μπέρτος), Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (46’Γκόλιας), Κάτσε, Μπάλλας (62’Μιλοσάβλιεβιτς), Χαλκιαδάκης (46’Γιάκος) Ουάρντα, Φιλίποβιτς (76’Χοτζάλι) Σικάβκα (46’Νούνιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ