Τα παράσιτα που βιάζουν τις ψυχές 15χρονων, η… γιορτή της Τούμπας και ο «γάτος της Θεσσαλονίκης» Γιωργάκης

Τα παράσιτα που βιάζουν τις ψυχές 15χρονων, η… γιορτή της Τούμπας και ο «γάτος της Θεσσαλονίκης» Γιωργάκης

Η επίθεση οπαδών-εγκληματιών σε 15χρονους παίκτες της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, οι καπνοί στη γιορτή της Τούμπας και ο Γκιόργκις, που έχει κόψει κορδέλα.

Επίθεση σε 15χρονα παιδιά. Επίθεση χούλιγκαν στη διάρκεια αγώνα. Ξύλο στον υπεύθυνο της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Ξύλο και στον 15χρονο γιο του, που προσπάθησε να αντιδράσει. Τρομοκρατία με την κάλυψη της σιγουριάς που προσδίδει σε όλους αυτούς τους υπανθρώπους η ισχύς. Δική τους και όσον τους νταντεύουν και τους κάνουν να αισθάνονται άτρωτοι, πέρα και πάνω από τους νόμους.

Η επίθεση στα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη από περίπου 100 εγκληματικά στοιχεία, μέλη του κοινού ποινικού δικαίου, είναι μια πρωτοφανής πράξη κόντρα στην ίδια τη Δημοκρατία. Η επίθεση, το ξύλο σε ανήλικους και η αφαίρεση του ρουχισμού τους (ακόμη και των εμφανίσεων των παικτών που αγωνίζονταν) είναι μια πράξη εγκληματική. Μια πράξη που δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη από την Πολιτεία. Πολιτεία και Αστυνομία οφείλουν να βρουν τους αληταράδες που τρομοκρατούσαν ανήλικους. Και να τους «δείξουν» στην κοινωνία. Ως μια ελάχιστη τιμωρία. Ως κοινούς κακοποιούς. Διότι τέτοιοι είναι.

Τέτοιος είναι κάθε ένας που επιλέγει βιάσει την ψυχή ενός παιδιού με ωμή τρομοκρατία και βία. Ενός παιδιού που κάνει το έγκλημα να παίζει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του, με σήμα ομάδας που δεν γουστάρει ο Μπάμπης ο σουγιάς. Αυτός ο κακοποιός πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Σκληρά. Αμείλικτα. Γιατί έτσι του αξίζει.

Όσο για το ποιοι επιτέθηκαν σε αυτά τα παιδιά; Εάν δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως καταγγέλλουν τα θύματα, που κάνουν λόγο για χούλιγκαν με διακριτικά του Δικεφάλου, τότε μάλλον ήταν οπαδοί της Βαρντάρ Σκοπίων ή της Μλάντοστ, που αποφάσισαν να κάνουν μαζικό ντου σε αγώνα Κ16.

Σε άλλα νέα, τώρα, για τα ΜΜΕ με συγκεκριμένη ιδιοκτησία, η… επίσκεψη των εγκληματιών και το ξύλο σε ανήλικα παιδιά έγινε από αγνώστους, αλλά χωρίς να είναι ντροπή, αίσχος, σοκ. Χωρίς να χρειάζεται να παρέμβει το κράτος, οι εισαγγελείς. Χωρίς  χρειάζεται να βγαίνουν στη σέντρα οι φυσικοί αυτουργοί, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί που όπλισαν τον ουγκανισμό αυτών των παρασίτων να επιτεθούν σε παιδιά.

Σε άλλα νέα, επίσης, χθες έγινε μεγάλη γιορτή στην Τούμπα. Με μπάρμπεκιου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τόσος πολύς μάλιστα ήταν ο καπνός, που οι κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν γιατί νόμισαν ότι έπιασε φωτιά και φώναξαν την πυροσβεστική. Ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης, μας ενημέρωσε για κάποια ποντίκια που χόρευαν ενώ έλειπαν οι γάτες. Και παράλληλα, έβαλε και βίντεο από την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ενημερώνοντας το διψασμένο για… ποίηση και φιλοσοφικές αναζητήσεις κοινό του ότι δεν μπορεί να παραμένει. Αλήθεια, δεν μπορούσε καν να σκεφτεί στοιχειωδώς λογικά ότι το γεγονός πως επιτέθηκε στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά αυτή τη χυδαία επίθεση σε ανήλικους, δεν είναι ό,τι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις; Τόσο δύσκολο;

Ο ίδιος, αφού έχει αυτοανακηρυχθεί και «γάτος» της Θεσσαλονίκης, μπορεί να πει στο κοινό του εάν συμφωνεί με την επίθεση αληταράδων σε ανήλικα παιδιά; Ο πατέρας του, Ιβάν Σαββίδης, και… «κυβερνήτης» της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος τι άποψη έχει για τέτοια περιστατικά; Επίσης, με την ισχύ και τις άκρες που έχουν στη Θεσσαλονίκη, μήπως μπορούν να βοηθήσουν το έργο της ανεύρεσης των αλητών;

Επίσης, η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη δουλειά της; Θα βρει μέσα από τις δεκάδες κάμερες της περιοχής αυτούς που εκφόβισαν ανήλικα παιδιά και τις οικογένειές τους; Ας μη βρει και τους 100 βρε αδερφέ. Ας βρει για αρχή 2-3 και βλέπουμε. Αλλά να τους βρει. Γιατί αν δεν τους βρει, οπλίζει κι άλλο τα χέρια τέτοιων εγκληματιών. Τους λέει με τον τρόπο της «τρομοκρατείτε ελεύθερα». Κι αν τους βρει, τότε λογικά θα λυθούν και τυπικά σημαντικές απορίες για τα πώς και τα γιατί μια τέτοιας αθλιότητας. Αλλά κυρίως το ποιος, ποιοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ