ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για Βαρέλα, «μπήκαν» Κρέσπο και Ακπομ

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για Βαρέλα, «μπήκαν» Κρέσπο και Ακπομ

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και την Τετάρτη θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς – Κανονικά προπονήθηκαν οι Κρέσπο και Ακπομ.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας (9/9) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (14/9) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε με ικανοποίηση τους Χοσέ Κρέσπο και Τσούμπα Ακπομ να προπονούνται κανονικά και να τίθονται στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες, ενώ Φερνάντο Βαρέλα έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.  Οσον αφορά στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι δύο ποδοσφαιριστές βγήκαν στο γήπεδο, με τον πρώτο μάλιστα να ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του ευελπιστούν ότι ο Βαρέλα θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ την Τρίτη θα ακολουθήσει και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Τετάρτη θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ ρυθμούς. Αν τα καταφέρει, θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Φερέιρα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ότι θα ο Βαρέλα θα τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ