Είδε την Εθνική Ελπίδων ο Νταμπίζας

Είδε την Εθνική Ελπίδων ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είδε από κοντά τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Λιθουανία, στον οποίο σκόραρε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Στο γήπεδο της Καλλιθέας, όπου η Εθνική Ελπίδων αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Λιθουανίας, για τα προκριματικά του Euro 2021, βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού βρέθηκε στις εξέδρες και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της γαλανόλευκης, στην οποία αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Γιάννης Μπουζούκης και Αργύρης Καμπετσής. Ο «πράσινος» παράγοντας ήταν μαζί με τον σκάουτερ και πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κώστα Μπατσινίλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστιές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα της Εθνικής και μάλιστα ο Μπουζούκης ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ της Ελλάδας στη νίκη με 1-0. Ο νεαρός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Νταμπίζα, ο οποίος έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Παράλληλα, ο παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» και τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων, οι οποίοι μπορούν μελλοντικά να απασχολήσουν το Τριφύλλι.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλιθέας βρέθηκε επίσης ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Τζον Φαν’τ Σιπ μαζί με τους συνεργάτες του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ