«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σούσιτς» (vids)

«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σούσιτς» (vids)

Η ΑΕΚ εμφανίζεται από τα ΜΜΕ στη Βοσνία να πρόλαβε τη Χάιντουκ Σπλιτ και να έκλεισε τον 27χρονο διεθνή Βόσνιο μέσο, Τίνο Σβεν Σούσιτς!

Η ΑΕΚ είναι ενεργή στη μεταγραφική αγορά. Και φαίνεται ότι ήδη έχει ήδη βρει τον ποδοσφαιριστή που θέλει, για να καλύψει κενά που ο Νίκος Κωστένογλου θεωρεί ότι είναι πιθανό να υπάρχουν στο ρόστερ. Με το όνομα του Τίνο-Σβεν Σούσιτς να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο για την Ενωση. Καθώς οι συμπατριώτες του τον παρουσιάζουν πολύ κοντά στη συμφωνία του με την Ενωση.

Για την ακρίβεια, δημοσίευμα από τη Βοσνία, συγκεκριμένα το sportske.ba, αναφέρει ότι ο Σούσιτς είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr, ο διεθνής Βόσνιος μέσος ήταν κοντά στην επιστροφή του στη Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά η συμφωνία με τους Κίτρινόμαυρους, αλλάζει τα πλάνα του κροατικού συλλόγου!

Ο Σούσιτς πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα της Χάιντουκ (134 συμμετοχές, 27 γκολ, 23 ασίστ), έχει αγωνιστεί επίσης σε Γκενκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αντβέρπ και Φένλο, ενώ έχει και 9 συμμετοχές στην εθνική Ανδρών της χώρας του.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ο 27χρονος πανύψηλος (1.87 μ.) κεντρικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Φένλο και το όνομά του τέθηκε αμέσως στα υπόψη του Ιλια Ιβιτς από τον ατζέντη του και παλιό φίλο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ζόραν Ντέκιτς. Την περσινή σεζόν στην Ολλανδία ο Βόσνιος χαφ είχε 28 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ.

Ο Σούσιτς φέρεται να συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, και η απόκτησή του μοιάζει πιθανή. Με την ΑΕΚ, ωστόσο, να μην έχει πάρει θέση για το θέμα!

https://www.youtube.com/watch?v=d8sKNUmTBQI

Verjaardag | Tino-Sven Sušić

28 years old. 🎊Happy birthday Tinooooo! 🇧🇦

Δημοσιεύτηκε από VVV-Venlo στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ