Η ρητή εντολή του Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)

Η ρητή εντολή του Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής στην προπόνηση της Τετάρτης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πολύ επιθετικοί όταν έχουν την κατοχή και να ασκούν ασφυκτική πίεση στους αντιπάλους τους, όταν χάνουν την μπάλα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα από τα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ έδειξε ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στα παιχνίδια των προκριματικών σε Champions League και Europa League, είδε την ομάδα του να πετυχαίνει πολλά γκολ απέναντι σε Αγιαξ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα, αλλά παράλληλα είδε τον Δικέφαλο να δέχεται και αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και από τις δύο διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος στη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στον τομέα της τακτικής, με στόχο  ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να είναι επιθετικοί όταν έχουν την κατοχή και όταν χάνουν την μπάλα να ασκούν πίεση στον αντίπαλο για να την ανακτήσουν.

«Να θυμάστε. Επιτεθείτε! Όταν δεν έχετε την μπάλα, επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο για να ανακτήσουμε την μπάλα με συνεργασία και να έχουμε χρόνο για επίθεση. Θέλετε να αμυνθείτε γιατί χάνετε την μπάλα, όταν χάνετε την μπάλα πρέπει να τρέχετε για να ανακτήσουμε την κατοχή», ανέφερε ο Φερέιρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ