Η απάντηση του Μπλαχίν στις φήμες για ΠΑΟΚ

Η απάντηση του Μπλαχίν στις φήμες για ΠΑΟΚ

Τι είπε στους συμπατριώτες του ο Ουκρανός προπονητής για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο Ολεγκ Μπλαχίν.

Ο 66χρονος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της πατρίδας του, τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξαν συζητήσεις με τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έγραψαν πως αναλαμβάνω την Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα; Λυπάμαι.

Για ποιες διαπραγματεύσεις μιλούν; Με ποιον; Με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχω ιδέα. Φυσικά και λένε ψέματα. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν από το στενό μου περιβάλλον. Και ποιος είναι στο στενό μου περιβάλλον; Η σύζυγός μου ή τα παιδιά μου; Μπορώ να πω πως τα έγραψαν ωραία όμως…».

Οσον αφορά στο μέλλον του, δήλωσε: «Υπήρχαν κάποιες προσφορές από άλλες ομάδες αλλά δεν μου ταίριαξαν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολεγκ Μπλαχίν έχει να βρεθεί σε πάγκο πέντε χρόνια! Η τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Ντιναμό Κιέβου το 2014. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Ουκρανός στο παρελθόν είχε εργαστεί δύο φορές στον ΠΑΟΚ: Το 1993-94 και το 1998, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο τριών ακόμα ελληνικών συλλόγων.  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το 1990 για χάρη του Ολυμπιακού και έμεινε στο ερυθρόλευκο πάγκο μέχρι το 1993. Μετέπειτα πήγε στον Ιωνικό (1994-1997), ενώ βρέθηκε και στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ (1998-99).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ