Παναθηναϊκός: Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Φάουστο

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Φάουστο Τιένθα άρχισε τις προπονήσεις με το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες.


Παναθηναϊκός: Έκανε την πρώτη του προπόνηση ο Φάουστο | to10.gr

Ο Φάουστο Τιένθα έγινε και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού σήμερα (12/9) και ξεκίνησε κατευθείαν τη δουλειά, μπαίνοντας στις προπονήσεις της ομάδας.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Ο Ισπανός μέσος με αυτόν τον τρόπο είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Μετά το τέλος της προπόνησης συνέχισε μόνος του ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που θα συμβαίνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να μπει ομαλά στο πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/9) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιάννης Μπουζούκης για λόγους αποφόρτισης. Να σημειωθεί πως ο πρώτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής (15/9, 21:30) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η προπόνηση περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ