ΠΑΟΚ: Η αντίστροφη μέτρηση του Φερέιρα για το ματς με τον Ατρόμητο (pic)

ΠΑΟΚ: Η αντίστροφη μέτρηση του Φερέιρα για το ματς με τον Ατρόμητο (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να κατεβαίνουν στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά τις νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Πανιώνιο, θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας στο Περιστέρι θα είναι πολύ δύσκολος, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με την ανάρτησή που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στα social media να δείχνει την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

«Δύο ημέρες μέχρι να δούμε πάλι τον ΠΑΟΚ», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, το οποίο αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Αμπέλ Φερέιρα.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ