ΑΕΛ: «Να γίνουν επειγόντως έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες»

Οι Βυσσινί στην επιστολή τους στη διοργανώτρια αρχή τονίζουν ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα όχι μόνο με λήψη ούρων, αλλά και με αιμοληψία.


ΑΕΛ: «Να γίνουν επειγόντως έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες» | to10.gr

Επιστολή στην Σούπερ Λίγκα με την οποία ζητάει ντόπινγκ κοντρόλ σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτή θα είναι η πραγματική νίκη για το ποδόσφαιρο

Οι Θεσσαλοί στην ανακοίνωσή τους μάλιστα τονίζουν ότι «θα πρέπει να ξεκινήσουν επειγόντως οι έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όχι μόνο στους επίσημους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις των ομάδων και μάλιστα όχι μόνο με λήψη ούρων, αλλά και με αιμοληψία».

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βυσσινί: «Ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ’ Εθνικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταβάλλονται σε ποδοσφαιριστές ταχυδυναμικού επιπέδου Ρονάλντο».

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω αυτής της επιστολής αιτείται όπως ξεκινήσουν επειγόντως οι έλεγχοι ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες της Super League, όχι μόνο στους επίσημους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις των ομάδων, όχι μόνο με λήψη ούρων, αλλά και με αιμοληψία.

Η ΑΕΛ έχει βάσιμες πληροφορίες ότι σε ξενοδοχείο μεγάλης πόλης της περιφέρειας ήταν εγκατεστημένο επί 15 ημέρες πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από «Φ» και το οποίο είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια συνεργάζεται με πρόσωπο του οποίου το επώνυμο αρχίζει από «Ζ» και τα οποία πρόσωπα αυτά είναι γνωστά ότι συνδέονται με κυκλώματα αναβολικών ενισχυτικών.

Το ενδιαφέρον όλων αυτών κ. Πρόεδρε της Super League και κύριοι συνάδελφοι Πρόεδροι και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ δεν είναι ότι εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού, αφού ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ’ Εθνικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταβάλλονται σε ποδοσφαιριστές ταχυδυναμικού επιπέδου Ρονάλντο, αλλά κυρίως ότι θα θρηνήσουμε σύντομα θύματα, αφού αυτές οι παράνομες συμπεριφορές βρίσκουν άμεσα μιμητές» αναφέρει στην επιστολή της στη Super League η ΠΑΕ Λάρισα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Τι τρέχει με τον Μακέντα και τον Παναθηναϊκό;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ