Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Βόλο: Το ένα δίλημμα του Μαρτίνς

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Βόλο: Το ένα δίλημμα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει τους 10 από τους 11 για το αρχικό σχήμα με τον Βόλο (21:30, Novasports1). Μόνη του αμφιβολία το Μπουχαλάκης – Γκιγιέρμε. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Υπάρχουν κάποιοι που αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια, πλην τον ντέρμπι, με τη λογική του «έλα μωρέ, με τον τάδε παίζουμε», «έλα μωρέ, με τον δείνα παίζουμε», «έλα μωρέ, με τον Βόλο παίζουμε». Και υπάρχει και ο Πέδρο Μαρτίνς που δείχνει σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Και είναι υποψιασμένος και στην τσίτα για όλα. Διότι γνωρίζει τι γίνεται στην Ελλάδα.

Θυμάται τι έπαθε πέρυσι με τον ΟΦΗ. Θυμάται τι πέρασε για να νικήσει Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανιώνιο. Ματς που ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο να μην τα κερδίσει. Και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βιώσει την ίδια κατάσταση. Για αυτόν τον λόγο ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στον αποψινό αγώνα με τον Βόλο. Με σκοπό μια καλή νίκη, με καλό ποδόσφαιρο και ει δυνατόν μεγάλο σκορ, για να «ξεμπουκώσει» ο Ολυμπιακός και στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να είναι μετρημένος στις αλλαγές που θα κάνει κόντρα στην ομάδα του Μπέου. Διότι γνωρίζει πως οι πολλές αλλαγές, μετά από διακοπή πρωταθλήματος, μπορεί να αποσυντονίσουν το σύνολο. Και σε καμία περίπτωση δεν το θέλει. Ετσι, όπως έδειξε και στη μίνι προπόνηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη (ζέσταμα και στατικές φάσεις), σχεδόν έχει καταλήξει στην 11άδα. Εκτός από μία θέση.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς είναι σε δίλημμα αναφορικά με τον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα και προφυλάχθηκε. Τώρα είναι καλά, αλλά ο Πορτογάλος δεν θέλει με τίποτε να ρισκάρει πιθανή απώλεια του μέσου του, για μεγάλο διάστημα. Ετσι δεν έχει καταλήξει ακόμη εάν θα τον ξεκινήσει ή θα επιλέξει τον Μπουχαλάκη για παρτερνέρ του Καμαρά. Με τις πιθανότητες, προς το παρόν, να είναι μοιρασμένος.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του Μαρτίνς πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, τουλάχιστον με βάσει όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση, αλλά και με όσα έχει πει στους παίκτες που προορίζει για βασικούς.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ζοσέ Σα… δεν κουνιέται. Η τετράδα της άμυνας δεν θα έχει εκπλήξεις, καθώς η παρουσία του Κούτρη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί από τον Μαρτίνς από την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Ο Ομάρ θα ξεκινήσει στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ ο Σισέ θα έχει παρτενέρ τον βιονικό Μεριά, ο οποίος επέστρεψε μετά από δύο ενενηντάλεπτα με την εθνική Τυνησίας και είπε στον Μαρτίνς ότι είναι καλά και έτοιμος να αγωνιστεί!

Στη μεσαία γραμμή, όπως προαναφέραμε, ο Καμαρά θα ξεκινήσει βασικός, με έναν εκ των Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, ενώ μπροστά τους θα πάρει θέση ο Βαλμπουενά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τριάδα της επίθεσης, ο Ποντένσε επιστρέφει με… φόρα από την πρώτη του κλήση στην εθνική Πορτογαλίας και θα ξεκινήσει, ο Ραντζέλοβιτς θα πάρει τη θέση του (καταπονημένου και εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης) Μασούρα στο δεξιό άκρο, με τον Ελ Αραμπί να κερδίζει τη θέση του βασικού από τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, ο οποίος εδώ και μέρες είναι καλά και προπονείται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Μαρτίνς έθεσε προ των ευθυμών τους τους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντας πως όποιος δεν αντιμετωπίσει με τον δέοντα σεβασμό και την απαιτούμενη συγκέντρωση το παιχνίδι με τον Βόλο, δεν θα είναι σε θέση να το κάνει ούτε με την Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ