Στραμμένα σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ τα βλέμματα

Στραμμένα σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ τα βλέμματα

Με τις αναμετρήσεις σε Ξάνθη, ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Με τις νίκες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ συνεχίστηκε η τρίτη αγωνιστική της Superleague. ενώ τα βλέμματα στρέφονται σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ στο σημερινό «πιάτο» της τρίτης αγωνιστικής.

Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη την εφετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα έχει μία ισοπαλία και μία ήττα. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον Άρη.

Στο ΟΑΚΑ στις 19:15 η ΑΕΚ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, φιλοξενεί τη Λαμία η οποία δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα έως τώρα (αλλά ούτε και νίκη καθώς έχει δύο ισοπαλίες).

Στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στις 19:00 για τη Superleague η Ξάνθη θέλει να κάνει την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά από δύο ήττες θα επιδιώξει να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς.

Στις 19:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να ξεκινήσουν να σβήνουν το -6 με το οποίο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και οι βυσσινί να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ