Ζαμπά: «Στην καριέρα σου έχεις δυο μονοπάτια» (pic)

Ζαμπά: «Στην καριέρα σου έχεις δυο μονοπάτια» (pic)

Ο Βραζιλιάνος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το δίλημμα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδράσει από το Περιστέρι με τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο και διατήρησε το απόλυτο σε αυτές τις τρεις πρώτες «στροφές» του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Λέο Ζαμπά αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στα δυο μονοπάτια που θα βρει στην καριέρα του ο κάθε επαγγελματίας, τα οποία δεν είναι άλλα από τον εύκολο και τον δύσκολο δρόμο.

«Έχεις δυο μονοπάτια στην καριέρα σου. Βρες δικαιολογίες ή προσπάθησε για το αποτέλεσμα.

Η δεύτερη επιλογή με στοιχειώνει μέχρι και σήμερα. Αν θέλεις να κάνεις κάτι στην ζωή σου, να πετύχεις σε κάτι, άσε τις δικαιολογίες και ξεκινά να προσπαθείς για το αποτέλεσμα» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Você tem dois caminhos em sua carreira, dá desculpa ou dá resultados… a segunda opção me persegue até hoje! Se quiser ser alguma coisa na vida ou ter êxito em algo, guarde as desculpas e comece a dá resultados!! #campeãonãosefazelesnascem #Trabalhandoemsilencio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léo Jabá (@leojaba98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ