Ο SUPER 3 στο πλευρό οπαδού της Σεντ Ετιέν (pic)

Ο SUPER 3 στο πλευρό οπαδού της Σεντ Ετιέν (pic)

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη πήρε θέση για την ποινή που επιβλήθηκε σε φίλο του γαλλικού συλλόγου.

Τη στήριξή του σε οπαδό της Σεντ Ετιέν, που τιμωρήθηκε με εξάμηνη επιτήρηση με «βραχιολάκι», έστειλε μέσω ανακοίνωσης ο SUPER 3.

Τα μέλη του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Άρη εξέφρασαν παράλληλα τη γενικότερη αντίθεσή τους σε μεθόδους καταστολής της βίας στα γήπεδα που, όπως τονίζουν, καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατικά κεκτημένα.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Courage Zuzu on est avec toi!

Ενημερωθήκαμε από τους green angels Saint-Étienne πως συνοπαδός τους, τιμωρήθηκε με 6μηνη ηλεκτρονική παρακολούθηση με «βραχιολάκι» για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια, κι όλα αυτά στη χώρα που πριν 230 χρόνια έφερε εκ νέου τη «δημοκρατία» και την «ελευθερία» στην Ευρώπη.

Μία δημοκρατία που μάλλον δεν αφορά όλες τις κατηγορίες πολιτών της κάθε χώρας. Το ζήσαμε παλιότερα στην Αγγλία με τη Θάτσερ που τσάκισε τους οπαδούς μαζί με όσους της αντιστέκονταν, το ζουν στην Κύπρο με την κάρτα οπαδού, το ζούμε στην Ελλάδα με τις απαγορεύσεις μετακινήσεων οπαδών, με τις εξαντλητικές ποινές, τα παρόν στα τμήματα κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας, τους αθλητικούς «τρομονόμους», τις κάμερες, το ζουν στην Γαλλία με τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια, το ζουν οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο που γίνονται πειραματόζωα για όσα ετοιμάζονται αργότερα για όλη την κοινωνία, είτε αυτό σημαίνει ξύλο από τις αστυνομίες είτε αυτό σημαίνει νέοι νόμοι και μέσα καταστολής.

Οι οπαδοί, αντίθετα με όσα λένε αυτοί που πυροδοτούν πραγματικά τη βία στα γήπεδα με την αδικία και την απληστία που κυριαρχεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν είναι εγκληματίες, είναι άνθρωποι που αγαπάν τις ομάδες τους, είναι άνθρωποι που είναι σκεπτόμενοι και για αυτό βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στον οπαδό της Saint-Étienne.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (ΦΥΣΙΚΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ