Βλέπει Περιστέρι και «πετάει» ο Κρέσπο (vids)

Βλέπει Περιστέρι και «πετάει» ο Κρέσπο (vids)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ εναντίον του Ατρόμητου από τα πέντε που έχει πετύχει στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, σκοράροντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Περιστέρι.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ (2-3) εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι, βρίσκοντας δίχτυα στις καθυστερήσεις της χτεσινής αναμέτρησης με κεφαλιά.

Ο Ισπανός αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το 2016, έχοντας σκοράρει μόλις πέντε φορές (τις τέσσερις στο ελληνικό πρωτάθλημα). Το γεγονός αυτό δεν είναι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για αμυντικό.

Το φοβερό της υπόθεσης, όμως, έχει να κάνει με το ότι ο Κρέσπο έχει σημειώσει τα τρία από τα πέντε τέρματά του εναντίον του Ατρόμητου εκτός έδρας και μάλιστα τρεις συνεχόμενες χρονιές.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2017-2018, όπου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Κρέσπο πέτυχε γκολ στο 56ο λεπτό, βάζοντας το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη του με 2-0 στο Περιστέρι.

https://www.youtube.com/watch?v=mBmXM8zyWr8

Την περσινή χρονιά, για την 9η αγωνιστική ο Ισπανός έκανε το 0-1 στο 40′ για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να έχει την πρώτη της βαθμολογική απώλεια, με τον Ουγκράι να δίνει τον πόντο στον Ατρόμητο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=wUGoazyKyHE

Το καλό για τον Κρέσπο τρίτωσε φέτος, με το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν ισόπαλος 2-2 με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων O Μίσιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Κρέσπο με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2 για τους Θεσσαλονικείς.

https://www.youtube.com/watch?v=_yLqrYO7UdE

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπάθησε να δώσει την δική της… εξήγηση, γράφοντας στο twitter:

«Τροφή για σκέψη. Ο Κρέσπο σκόραρε το πέμπτο του γκολ σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο σκόραρε το τρίτο του γκολ, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι».

Η ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ