ΠΑΟΚ: 1,5 χρόνο αήττητος και συνεχίζει

ΠΑΟΚ: 1,5 χρόνο αήττητος και συνεχίζει

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League 1, έχει να υπερηφανεύεται και για το γεγονός ότι παραμένει αήττητος για 39 συνεχόμενα παιχνίδια (εντός γηπέδου) τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, κάνοντας το 3 στα 3 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Εκτός από τη νίκη, όμως, διατηρήθηκε και ένα εντυπωσιακό σερί που θέλει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα (αγωνιστικά) για 39 συνεχόμενα ματς.

Το εντυπωσιακό αυτό σερί του «δικεφάλου» κρατάει εδώ και ενάμιση χρόνο, αφού η τελευταία ομάδα που κατάφερε να καταβάλει τους «ασπρόμαυρους», ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, τον Μάρτιο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν επισκεφθεί την Τρίπολη στις 3 Μαρτίου του 2018, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί δυο φορές με Κυριακόπουλο (18′) και Τόνσο (53′), με τον «Δικέφαλο» να βρίσκει ισάριθμες απαντήσεις με τους Τζάλμα Κάμπος (37′) και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο (96′). Ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού βρήκε γκολ με τον Ιγκλέσιας στο 98′, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 3-2.

Αυτή ήταν και η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, τουλάχιστον όσον αφορά τους αγωνιστικούς χώρους, αφού μια εβδομάδα αργότερα, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχτηκαν την ΑΕΚ, με το ματς να κρίνεται στα αθλητικά δικαστήρια, ύστερα από το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα από τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ