Σε αποσύνθεση ο Παναθηναϊκός: 4-0 ο Άρης (vids)

Σε αποσύνθεση ο Παναθηναϊκός: 4-0 ο Άρης (vids)

Μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, Ντιγκινί (54') και Ιντέγε (64') ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (4-0)!

Ο Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Ζαχίντ. Στο 44′ ο Βέλεθ τελείωσε υπέροχα την αντεπίθεση του Άρη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (2-0) και στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε 10 λεπτά, οι Κίτρινοι μετέτρεψαν την επικράτησή τους, σε θρίαμβο!

Στο 54ο λεπτό, ο Ντιγκινί βγήκε από δεξιά, έδωσε στον Ιντέγε, κι αυτός αριστερά στον Φετφατζίδη, που ταλαιπώρησε τον Γιόχανσον, έκανε το γύρισμα, κι ο Γκάμα στο πρώτο δοκάρι άφησε την μπάλα έξυπνα, με τον Ντιγκινί σε κενή εστία να «γράφει» το 3-0.

Και μόλις κόπασαν οι πανηγυρισμοί, εγένετο… 4-0.

Στο 64′, ο Ντιγκινί βγήκε από δεξιά στην αντεπίθεση, έβγαλε παράλληλα στον Ιντέγε, ο Νιγηριανός νίκησε τον Διούδη με δεξί σουτ και πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο εμφατικό 4-0! Να σημειώσουμε ότι η φάση ελέγχθηκε για πιθανό φάουλ στην αρχή της και το τέρμα κατακυρώθηκε.

Δείτε το 3-0

Κι εδώ το 4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ