Κούγιας κατά Πανιώνιου και Παπαδόπουλου

Με τον διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα της Λάρισας από τον Πανιώνιο τον οποίο χαρακτήρισε ανύπαρκτο.


Κούγιας κατά Πανιώνιου και Παπαδόπουλου | to10.gr

Έξαλλος ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα της Λάρισας από τον Πανιώνιο.

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ με προσωπική του δήλωση καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Παπαδόπουλου και παικτών του Πανιώνιου τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ανύπαρκτο.

Η δήλωση του Κούγια:

«Νόμιζα ότι στο ποδόσφαιρο τα έχω δει όλα και ότι με τα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο μπορώ να καταλάβω αν ένας διαιτητής είναι καθαρός ή βρώμικος.

Μέχρι σήμερα τον Παπαδόπουλο τον θεωρούσα έναν διαιτητή που μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, αλλά βλέποντας σήμερα πως σφύριξε στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε κάθε φάση κόβανε στη μέση τον Ουάρντα και αυτός έλεγε παίζεται και έδινε επιθέσεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα σαν τον Πανιώνιο, που δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση σε αυτόν τον γίγαντα τον Σαραμαντά, που ανεβαίνει σε σκαμνάκι για να σφουγγαρίσει και ο οποίος έβριζε όλους τους παίκτες μας και τον πάγκο μας μπροστά του, όταν έβλεπα να αφήνει να πέφτουν κάτω και να υποκρίνονται τους τραυματίες οι παίκτες του Πανιωνίου με πρώτο τον Κόρμπο και να καταντήσουμε να παίξουμε μόνο 14 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασα κάθε εκτίμηση για αυτόν.

Δεν πειράζει, ό,τι και να κάνουν εμείς φέτος θα παίξουμε play off, γιατί έχουμε και καλή ομάδα και καλό προπονητή.

Θα μας τα δώσει αλλού.

Αλήθεια, ο Διαμαντόπουλος, που τον έχουμε πάρει στο VAR αποκοπή, δεν είδε ότι ο Ζίφκοβιτς δεν κάνει ούτε φάουλ στη δεύτερη κίτρινη κάρτα;»

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο