Παναθηναϊκός: Η τελευταία αίσθηση πριν το ραντεβού

Παναθηναϊκός: Η τελευταία αίσθηση πριν το ραντεβού

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα τεχνικό και τον Νίκο Νταμπίζα να έχουν συνάντηση σε λίγη ώρα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως είναι λογικό, η ντροπιαστική ήττα της Κυριακής από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει δρομολογήσει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Η αρχή έγινε με τα «γκάζια» του Νίκου Νταμπίζα στους παίκτες σήμερα το πρωί στο Κορωπί, με τον Γιώργο Δώνη να μην είναι παρών.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, η αίσθηση που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο είναι πως ο Έλληνας προπονητής συνεχίζει στον πάγκο του «Τριφυλλιού».

Ξεκάθαρη είναι η επιθυμία και η εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα προς τον Γιάννη Αλαφούζο: Ο Γιώργος Δώνης να παραμείνει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, θέση με την οποία φαίνεται να συμφωνεί ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», μιας και εμπιστεύεται  όσα του λέει ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» και αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν πως η οριστική απόφαση είναι στο χέρι του Δώνη και αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ