Δημήτρης Μάνος: Το όνομα μου είναι… γκολ (vids)

Δημήτρης Μάνος: Το όνομα μου είναι… γκολ (vids)

Ο Δημήτρης Μάνος επέστρεψε στον ΟΦΗ, βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό, σκοράρει ακατάπαυστα και οδηγεί τους Κρητικούς σε ένα τρομερό ξεκίνημα.

Ο Δημήτρης Μάνος πριν από δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ κι αποτελούσε το σημείο αναφοράς των Κρητικών. Σκόραρε ακατάπαυστα δείχνοντας ότι είναι ένας επιθετικός με σπάνια χαρακτηριστικά και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι Κρητικοί ανέβηκαν στη Super League.

O Ολυμπιακός που γνώριζε και γνωρίζει όσο κανέναν να «ψωνίζει» λαβράκια από την Ελλάδα δεν έχασε την ευκαιρία και απέκτησε ένα εκ των κορυφαίων νέων ταλέντων της χώρας εκείνη την εποχή. Το «πολυβόλο» του ΟΦΗ που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Football League, πετυχαίνοντας 27 γκολ σε 26 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ.

Ο Μάνος μπροστά στο μεγαλύτερο στοίχημα της καριέρας του, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, είχε εντυπωσιάσει με την εικόνα του και την… ερωτική σχέση με τα δίχτυα τον Πέδρο Μαρτίνς. Όμως οι προσθήκες των Χασάν και Γκερέρο τον πήγαν πιο πίσω στην ιεραρχία με αποτέλεσμα να είναι η τρίτη επιλογή.

Τελικά λίγο αργότερα πήρε μερικές ευκαιρίες έδωσε και τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα και εν συνεχεία παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου σκόραρε τρεις φορές συνολικά με την ομάδα να υποβιβάζεται.

Επέστρεψε εκεί που άρχισαν όλα

Μετά τα δύο χρόνια μακριά από την Κρήτη και το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και την «περιπλάνηση» στην Ήπειρο, ο Μάνος δεν χωρούσε στο πολύ δυνατό ρόστερ των ερυθρόλευκων. Οι λίγες ευκαιρίες από τον Μαρτίνς και το γεγονός ότι θα ήταν τριτοτέταρτη επιλογή στην επίθεση, τον έπεισαν να φύγει με τη μορφή δανεισμού και να «μεγαλουργήσει» σε κάποια άλλη ομάδα της Super League.

Ο Μάνος ήξερε ότι το μέλλον του ήταν προδιαγεγραμμένο. Ο δανεισμός που θα άλλαζε την καριέρα του και θα της έδινε ανοδική πορεία και πάλι ήξερε ότι ήταν ο ΟΦΗ. Εκεί που ξεκίνησαν όλα, στη δεύτερη «πατρίδα» του.

Ο Έλληνας στράικερ μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον των μελανόλευκων είπε το «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη. Γιατί; Γιατί νιώθει αυτή την ομάδα σπίτι του και διότι στη «Λεβεντογέννα» ήξερε και ξέρει ότι θα βγάλει μάτια και θα επανέλθει στο προσκήνιο. Υπέγραψε λοιπόν με τον ΟΦΗ ως δανεικός και ξεκίνησε ένα μισοτελειωμένο ταξίδι με διαφορά δύο χρόνων.

Στον ΟΦΗ βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό

Ο Μάνος γνώριζε ότι στον ΟΦΗ θα είναι βασικός, γνώριζε ότι θα είναι η αιχμή του δόρατος και γνώριζε επίσης ότι θα έπρεπε να κάνει ότι και πριν από δύο χρόνια. Να σκοράρει ακατάπαυστα και να δίνει βαθμούς στην ομάδα στην προσπάθεια να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Ο γεννημένος στα Τρίκαλα Ημαθίας φορ λοιπόν από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές φέρνει εις πέρας την αποστολή του. Έχει σκοράρει τρία τέρματα, έχει μοιράσει μια ασίστ και βλέπει και πάλι να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της εποχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ξαναβρήκε την υγειά του, ενώ βλέπει τους Κρητικούς να έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα και να βρίσκονται στην 4η θέση με δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η μεγαλύτερη νίκη του είναι η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Ο ΟΦΗ άλωσε το ΟΑΚΑ με 3-1 με τον Μάνο να σκοράρει δις και να μοιράζει και ασίστ. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μια αγωνιστική μετά σκόραρε και πάλι στη νίκη και πάλι με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Το «ένστικτο» του killer επέστρεψε και ο Μάνος οργιάζει ξανά με την αγαπημένη του φανέλα εκείνη του ΟΦΗ, με τον Ολυμπιακό όμως να παρακολουθεί από κοντά την πορεία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ