Παναθηναϊκός: Αντιπροσωπεία των οργανωμένων στο Κορωπί πριν το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Αντιπροσωπεία των οργανωμένων στο Κορωπί πριν το ντέρμπι

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι αρνητικό τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0 έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στην ομάδα και την κάκιστη εκκίνησή της στο πρωτάθλημα, όμως σκοπεύουν να μείνουν δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Ένας από αυτούς είναι και η στήριξη στους ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών, ενώ σύμφωνα με την «Πράσινη» είναι πιθανό το ερχόμενο Σάββατο αντιπροσωπεία οπαδών να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί για να συνομιλήσει με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι των πράσινων θέλουν να δείξουν ότι είναι στο πλευρό της ομάδας παρά τη δύσκολη καμπή και να στείλουν και μηνύματα προς τα έξω σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του τριφυλλιού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ