ΠΑΟΚ: Αποφόρτιση για Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Άκπομ

ΠΑΟΚ: Αποφόρτιση για Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Άκπομ

Λόγω μικροενοχλήσεων οι Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Άκπομ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (17/9), εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα την Κυριακή (22/9, 18:30).

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Άρη στην Τούμπα (22/9, 18:30) συνεχίζεται.

Στην προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» την Τρίτη (17/9) το πρόγραμμα σε δύο μέρη. Στο πρώτο έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς την μπάλα, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε μάθημα τακτικής και στη συνέχεια διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί και Τσούμπα Άκπομ, καθώς έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την 4η αγωνιστική της Super League 2019-20 στο γήπεδο της Τούμπας είναι το μόνο που απασχολεί το αγωνιστικό τμήμα. Το πρωί της Τρίτης (17.09) το τεχνικό επιτελείο άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του με τους ποδοσφαιριστές.

Η προπόνηση της ομάδας ήταν χωρισμένη σε δύο σκέλη. Το πρώτο περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με και χωρίς μπάλα. Στη συνέχεια τα ηνία πήρε ο Αμπέλ Φερέιρα για ένα μάθημα τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.
Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Τσούμπα Άκπομ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μικροενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν.

Την Τετάρτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ