Ατρόμητος: Ανεβαίνει ο Ανδρούτσος, ατομικό ο Μέγιερι

Ατρόμητος: Ανεβαίνει ο Ανδρούτσος, ατομικό ο Μέγιερι

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου έβγαλε μέρος του προγράμματος και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, ενώ ο Ούγγρος πορτιέρο για μία ακόμα ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30), για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής, με τον Θανάση Ανδρούτσο να βγάζει μέρος του προγράμματος και τον Μέγιερι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου παρέθεσε δείπνο σε όλο το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές σε γνωστό εστιατόριο στο Περιστέρι.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) στο Μαζαράκη και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αρκαδική πόλη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-2), ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ