Το πλάνο Κωστένογλου ενόψει Παναιτωλικού και η Τραμπζονσπόρ

Το πλάνο Κωστένογλου ενόψει Παναιτωλικού και η Τραμπζονσπόρ

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει αποφασίσει για 2-3 πρόσωπα στην 11αδα για το ματς με τον Παναιτωλικό, όμως είναι δεδομένο ότι θα παρατάξει την ομάδα του με συνταγή Τραπεζούντας.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται ότι θα πάει σε συνταγή Τραμπζονσπορ.

Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του Αγρινίου, γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας του και για αυτό θα επαναφέρει το 3-5-2 που είχε χρησιμοποιηθεί στην Τραπεζούντα, αλλά και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο Κωστένογλου δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στα πρόσωπα, αλλά τακτικα θα ακολουθήσει δεδομένα το σχήμα με τρεις στόπερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρκας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακακή.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γαλανόπουλος έχει προβάδισμα λόγω της καλής του εμφάνισης στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς, όμως θέση διεκδικεί και ο Κρίστισιτς, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Λαμία. Επίσης στην 11άδα θα επιστρέψει ο Παουλίνιο, με τον Λόπες στα δεξιά, καθώς και ο Μάνταλος, ενώ ο Σιμόες θα κρατήσει τη μία θέση στα αμυντικά χαφ. Τέλος στην επίθεση ο Λιβάγια είναι ο σίγουρος και παίζεται μια θέση για τους Αλμπάνη ή Γιακουμάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ