Ανατροπή: Με κόσμο στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Ανατροπή: Με κόσμο στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Η ΓΓΑ αναμένεται να ανακαλέσει την αρχική της απόφαση σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τελικά τον Παναιτωλικό με τον κόσμο στο πλευρό της.

Με τη βοήθεια του κόσμου της αναμένεται να αντιμετωπίσει τελικά η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, η ΓΓΑ αποφάσισε την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών της «Ένωσης» στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τα «καναρίνια», κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Το γεγονός, μάλιστα, πως η απόφαση πάρθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης δυσαρέστησε ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς των ιθυνόντων.

Οι αντιδράσεις πάντως της Ένωσης φαίνεται πως άλλαξαν άρδην τα δεδομένα, καθώς πλέον η αρχική απόφαση αναμένεται να ανακληθεί μετά από πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις της υπόθεσης και ύστερα από σχετική διαβούλευση αποφάσισε την άρση της απαγόρευση των οπαδών στο Αγρίνιο.

Σημαντικός παράγοντας στην αλλαγή των δεδομένων, πάντως, υπήρξε και η επίσημη αντίδραση από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Λίγκας προς την Αστυνομία με κοινοποίηση στη ΓΓΑ ότι η απόφαση απαγόρευσης θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.

Κάπως έτσι, η… ολική ανατροπή μοιάζει σχεδόν βέβαιη, με τον κόσμο της ΑΕΚ να παίρνει το ελεύθερο να παρευρεθεί κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του Παναιτωλικού (21/9, 20:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ