Ανατροπή: Με κόσμο στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Η ΓΓΑ αναμένεται να ανακαλέσει την αρχική της απόφαση σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τελικά τον Παναιτωλικό με τον κόσμο στο πλευρό της.


Ανατροπή: Με κόσμο στο Αγρίνιο η ΑΕΚ | to10.gr

Με τη βοήθεια του κόσμου της αναμένεται να αντιμετωπίσει τελικά η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, η ΓΓΑ αποφάσισε την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών της «Ένωσης» στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τα «καναρίνια», κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο… ποιητής Φορτούνης ξαναβρήκε την έμπνευσή του

Το γεγονός, μάλιστα, πως η απόφαση πάρθηκε μόλις μια ημέρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης δυσαρέστησε ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι από τους χειρισμούς των ιθυνόντων.

Οι αντιδράσεις πάντως της Ένωσης φαίνεται πως άλλαξαν άρδην τα δεδομένα, καθώς πλέον η αρχική απόφαση αναμένεται να ανακληθεί μετά από πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις της υπόθεσης και ύστερα από σχετική διαβούλευση αποφάσισε την άρση της απαγόρευση των οπαδών στο Αγρίνιο.

Σημαντικός παράγοντας στην αλλαγή των δεδομένων, πάντως, υπήρξε και η επίσημη αντίδραση από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Λίγκας προς την Αστυνομία με κοινοποίηση στη ΓΓΑ ότι η απόφαση απαγόρευσης θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.

Κάπως έτσι, η… ολική ανατροπή μοιάζει σχεδόν βέβαιη, με τον κόσμο της ΑΕΚ να παίρνει το ελεύθερο να παρευρεθεί κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του Παναιτωλικού (21/9, 20:00).

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Από Olympiacos Made in USA, σε Olympiacos Made in Euroleague

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο