ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εκφράζουμε τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων μας»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εκφράζουμε τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων μας»

Ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια του Παναιτωλικός - ΑΕΚ εξέδωσαν οι Κιτρινόμαυροι τονίζοντας πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πάντοτε καλές και πως θα φροντίσουν για την άψογη στάση των φιλάθλων τους.

Η ΓΓΑ αποφάσισε αρχικά την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο

Οι αντιδράσεις άλλαξαν άρδην τα δεδομένα, καθώς πλέον η αρχική απόφαση αναμένεται να ανακληθεί μετά από πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της σχολίασε την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και τόνισε πως «όπως κάθε φορά θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μετά από σχετική επαφή και συνεννόηση σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού και με δεδομένο το χωρίς παραμικρό πρόβλημα παρελθόν των συναντήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου, υποβάλλαμε αίτημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κάθε φορά, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχαμε στο εν λόγω γήπεδο, και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως άλλωστε συνέβη και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι άλλωστε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτύχουμε και πάλι τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την έμπρακτη στάση της, έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ